KAHRAMANMARAŞ / PAZARCIK - Pazarcık Atatürk Anadolu Lisesi

PANSİYONUMUZ HAKKINDA

Okulumuzun 200 öğrenci kapasiteli kız pansiyonu bulunmaktadır. Pansiyonumuz okula yaklaşık 1km uzaklıkta olup yürüyüş mesafesindedir. Pansiyonumuzda 3 öğün yemek verilmektedir. Yemekler pansiyon mutfağında tecrübeli aşçılarımız tarafından yapılmaktadır. Yemeklerimiz kaliteli, sağlıklı ve hijyeniktir. Yemekler öğrencilerimiz tarafından çok beğenilmektedir. Bunun yanı sıra akşam etüt arasında ara öğün diye tabir edilen atıştırmalık yiyecek ve içecek ikram edilmektedir. 2020 Kasım ayında pansiyonumuz ısıtma istemi doğalgazlı ısıtma sistemine dönüştürülmüştür. Pansiyonumuzda 24 saat sıcak su bulunmaktadır. Bu sayede öğrenciler istedikleri zaman banyo yapabilmektedirler. Nevresim ve çarşaflar hafatlık olarak yıkanıp değiştirilmektedir. Pansiyonumuz bölümlerinin temizliği hijyenik bir biçimde günlük olarak yapılmaktadır. Pansiyonumuz güvenlik kameraları ile donatılmış olup 24 saat güvenliği sağlanmaktadır. Pansiyonumuzun spor sahası bulunmaktadır. Öğrencilerimiz rahat bir biçimde sportif aktiviteler gerçekleştirebilmektedirler. 9, 10 ve 11. sınıflara akşamları iki saat etüt uygulanmaktadır. 12.sınıf öğrencilerine ise her akşam 3 saat etüt uygulanmaktadır. Öğrencilerimizin hafta sonları okulumuzdaki destekleme ve yetiştirme kurslarına katılımı sağlanarak başarılarını artırmalarına gayret edilmektedir. Pansiyonumuzda elektrik kesintilerine karşı jeneratör bulunmaktadır. Pansiyonumuzda ara ara sosyal ve kültürel etkinlikler düzenlenmektedir. Pansiyonumuzda her gün iki bayan öğretmen belletici olarak nöbet tutmaktadır.

Yayın: 11.02.2020 - Güncelleme: 30.10.2022 11:36 - Görüntülenme: 1165